chamfers انواع بازار ماشین اقتصادی

chamfers: انواع بازار ماشین اقتصادی خبرنگار قیمت خودرو وارداتی

گت بلاگز وب‌گردی بایدها و نبایدهای منجمد کردن انواع گوشت

گوشت جهت منجمد کردن باید تازه و سالم باشد و قبل از انجماد گوشت باید کمی در هوای گرم مانده باشد تا برسد.

بایدها و نبایدهای منجمد کردن انواع گوشت

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغگروه اینترنت گروه تحریریه سایت جوان؛گوشت جهت منجمد کردن باید تازه و سالم باشد و قبل از انجماد گوشت باید کمی در هوای گرم مانده باشد تا برسد. تلاش کنید به اندازه یک وعده بسته بندی کنید. جهت استفاده راحت تر بین دو برش گوشت از کاغذ روغنی استفاده کنید تا به آسانی از هم جدا شوند.

عبارات مهم : فریزر
– دل و جگر و سیرابی را نیز می توان تمیز شست و آبکش کرده و در بسته بندیهای کوچک نگهداری نمود. تاریخ مصرف دل و جگر باید حتما نوشته شود تا مدت وقت زیاد در فریزر نماند و سریع مصرف شود.

– مرغ و جوجه را می توان درسته یا قطعه شده است بعد از تمیز کردن و شستن و خشک شدن در کیسه پلاستیکی یا ظروف آلومینیومی گذارده روی آن را با ورق پلاستیکی پوشانده و در فریزر منجمد کرد.

جوجه یا مرغ شکم پر را نیز می توان منجمد کرد ولی مدت وقت آن از یک ماه زیاد نشود.

– پرندگان نیز همانند مرغ منجمد می شوند ولی مدتی قبل از انجماد در هوای آزاد آویزان کنید و جهت استفاده بلافاصله بعد از آب شدن یخ فورا اقدام نمایید.

– ماهی را قبلا پاک کرده بشویید و بعد در کاسه ای از آب یخ نمک دار بیندازید و بعد آبکش نمایید. ماهی را در ظرفی بدون پوشش گذارده بعد از منجمد شدن تکه های ماهی یا ماهی درسته آنها را بسته بندی نمایید. جهت منجمد کردن ماهی درسته شکم آن را از کاغذ روغنی پر کنید تا شکل مناسبی بخود بگیرد.

در موقع استفاده ماهی را می توان در حالت انجماد طبخ نمود و یا قبل از طبخ در یخچال ۲۴ ساعت بماند تا یخ آن کاملا آب شود آبکش کنید و در روغن سرخ نمایید.

منبع: بی بی نیمز

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: فریزر | استفاده | منجمد کردن | انجماد گوشت | دل وجگر | سیرابی |


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog